6 de setembre del 2024

"La nova mestra", de Carme Cardona, als clubs de lectura de Full

El Club de Lectura de FULL enceta una nova temporada sota el lema ‘Llegir dones. Autores als clubs de lectura’.

La iniciativa de la Fundació FULL, que està en marxa des del 2018, enguany es marca l’objectiu de potenciar la visibilitat de les escriptores valencianes i augmentar la seua professionalització a través de la participació en clubs de lectura entre els mesos de setembre i desembre de 2024.



Una de les autores valencianes escollides és Carme Cardona Bartual amb la seua novel·la La nova mestra; un thriller psicològic que va ser guardonat amb el Premi Soler i Estruch. 

A La nova mestra, Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un terrible misteri amb final negre com un pou.


El projecte ofereix 15 visites d’autores que es podran sol·licitar per a sessions celebrades a la província de València com una manera d’enriquir l’experiència lectora.

Aquests títols, que seran cedits per la Fundació FULL als clubs sota demanda, aniran acompanyats per primera vegada d’una guia de lectura pròpia dirigida a les coordinadores per tal de facilitar la conducció de les sessions amb propostes de conversa o constel·lacions literàries d’obres similars, entre altres ferramentes.

Per sol·licitar la visita de Carme Cardona, podeu contactar amb info@fundaciofull.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada