21 de setembre del 2024

A Sueca, "La terra i la paraula", de Juli Capilla



'La terra i la paraula', de Juli Capilla, darrer Premi Josep Vicent Marqués d’assaig dels Premis Ciutat de València, està rebent una magnífica acollida en les presentacions que ha anat fent al llarg del país.

No de bades, a la seua ressenya al Diari Gran, Manel Alonso afirmava que «En aquest llibre Juli Capilla ens oferix el millor de si mateix».

La propera activitat serà una Xerrada a Sueca 📆 divendres, 27 de setembre, a les 19,30h. ⌚en el saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Sueca (Plaça dels Molins de la Vila, 9, Sueca)📌. Intervindrà en la conversa, a més de  Juli Capilla, l'escriptora  Rosa Roig. 👥

El llibre començà a gestar-se arran de la mort d'un bon amic, però ha esdevingut molt més. En diu Zequi que és «una proposta literària d’ampli espectre» […]; «cinquanta relats que configuren aquest calidoscopi geogràfic, humà, sociològic i costumista, que dibuixen no sols un paisatge o un territori concret, sinó que des d’aquest poble de «pedra blanca» aconsegueix projectar-se en el temps, en l’espai i en les sensacions de la persona que el llegirà».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada