31 de març del 2011

Ara va de neu, de Josep Chapa. Aventures blanques!


El darrer llibre de Josep Chapa Mingo és Ara va de neu. Està il·lustrat per Antoni Laveda i segueix l'estil del seu anterior llibre Una acampada embolicada que porta tres edicions i ha estat tot un èxit entre els lectors joves.


L'argument d'Ara va de neu comença en una eixida escolar a la neu. Abans d’eixir de viatge Alba havia confessat als amics el desig de trobar un tresor en la neu i Tània n’imaginava un de ben especial, el Ieti. Teo havia estat llegint un manual de supervivència per si de cas els calia construir un iglú i Erik ho tenia molt clar: ell només volia esquiar.
De vegades però, la realitat pot superar els somnis i les coses poden complicar-se molt i més encara. Ningú no comptava amb aquella por, ningú no comptava amb aquella tempesta i ningú no comptava amb una cova com aquella...


Josep Chapa Mingo (València, 1971) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València i exerceix de professor. Des de l’any 2001 en què va publicar la seua primera novel·la, no ha parat d’escriure fonamentalment literatura infantil i juvenil. Aconsegueix transmetre’ns a través de la literatura un interés desbordant per la cultura i les aventures amb misteri. entre les obres que ha publicat destaquem: On són els arbres?, Crònica d'estiu, Multiaventura als Pirineus, Tingonass, Una família amb d i Una acampada embolicadaalgunes de les quals han estat traduïdes al castellà.


Hi ha una proposta didàctica del llibre, elaborada per Sergio Pedrós, que es  trobarà a la fitxa del llibre de la web d'Edicions del Bullent.

També es pot veure un video de l'autor presentant el llibre en youtube:

 

I es pot llegir un fragment del llibre en Issuu:


Open publication - Free publishing - More bullent

Ara va de neu es presentarà juntament amb Embolic de poemes d'Isabel Mingo a la Fira del llibre de València (Jardí de Vivers) el dia 16 d'abril a les 12h. del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada