8 de març del 2011

Bases del 31é Premi Enric Valor


Ha estat convocat el 31é Premi Enric Valor de narrativa juvenil

1. Els originals que opten al Premi de Narrativa Juvenil Enric Valor han de ser inèdits i escrits en valencià, adreçats a lectors joves majors de 12 anys. Es presentaran mecanografiats a doble espai i per una sola cara i hauran de tenir una extensió entre els 80 i els 150 fulls Din-A4.

2. Les obres hauran de ser presentades per quintuplicat i, en un sobre a banda, s'hi farà constar el nom, l'adreça i el telèfon de l'autor/a. Si aquesta persona desitja que l'obra siga feta pública amb pseudònim, haurà d'indicar-ho.

3. La presentació d'una obra comporta que l'autor no en té compromesos els drets d'edició.

4. Les obres aspirants hauran de trametre's certificades abans del 31 d'octubre de 2011 a EDICIONS DEL BULLENT, carrer de la Taronja 16, 46210, Picanya (l'Horta Sud).

5. L'import del premi és de 6.000 euros en concepte d'acompte de drets d'autor, després de la signatura prèvia del contracte d'edició corresponent, a més d'un esplèndid gravat de Rafael Armengol.

6. Formaran el jurat Sabina Asencio, Ivan Carbonell, Reis Juan, Pilar Puchades i Núria Sendra.

7. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat, però no podrà fraccionar-se.

8. EDICIONS DEL BULLENT tindrà una opció preferent, durant el termini d’un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades. Podran recollir-se, a partir de quinze dies de l’adjudicació, durant el termini de tres mesos. Després, seran reciclades.

9. L'adjudicació del premi es farà el dia 17 de desembre de 2011.

10. La presentació dels originals comporta l'acceptació íntegra d'aquestes bases i dels drets i les obligacions que se'n deriven.

Telefoneu al 961 590 883 o per e-mail a info( @ )bullent.net per a més informació.

Darrers guanyadors:

Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell

La maledicció del Graal càtar, de Joan Pla

Els punyals imprecisos, de Xavier Bertran

El secret de Caterina Cremec, de Lourdes Boïgues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada