28 de març del 2011

Estel i els àngels, de Lourdes Boïgues, noves aventures


Estel Estelar ja caigué francament bé en la primera entrega i ara torna ben disposada a divertir a tort i a dret. No ens defraudarà!

Sinopsi: Després d’unes noces molt accidentades, la mare d’Estel se n’ha anat de lluna de mel i ella s’ha quedat en casa dels iaios. Durant la setmana esportiva que celebra el col·legi, Estel compta amb l’ajuda del vestit especial que li regalaren els extraterrestres. Però, ha desaparegut el vestit i han segrestat la gosseta d’Estel. On està el vestit? Qui ha segrestat Lila? Ni els àngels aturaran la nostra super-heroïna.

Lourdes Boïgues, (Simat de la Valldigna, 1968) es defineix com una lectora compulsiva.  Escriu des que tenia nou anys, però no va mostrar a ningú les seves obres fins els quinze, edat en la qual va guanyar el segon premi de literatura a l'Institut de Batxirellat Jaume II el Just. Després va publicar un conte, El mosquit Aristòtil, en la revista del meu poble. Vaig llicenciar-me en Dret per la Universitat de València l'any 1991.

Actualment treballa en l'Administració de la Generalitat i compagina aquesta feina amb la faceta d'escriptora. Ha publicat el conte Viatgers en el llibre Sentiments, del Grup 10 i les següents obres: Estel estel·lar (Edicions del Bullent, 2005), La taverna del bandoler amb la qual va guanyar el premi Carmesina (Edicions del Bullent, 2006), Una iguana al monestir (Edicions Brosquil, 2008),  El secret de Caterina Cremec amb què vaig guanyar el premi Enric Valor 2007 (Edicions del Bullent, 2008), La mascota que no existia a l'editorial Bromera (premi Vicent Silvestre 2008) i El desenllaç (Edicions Perifèric, 2010) amb què va obtenir el premi Benvingut Oliver 2009. A més de llegir i escriure, li agrada veure pel·lícules i passejar per la muntanya amb la seva família.

Anna Roig és pintora i il·lustradora i ha fet els dibuixos d'Estel Estelar i Estel i els àngels, entre molts altres.

Premeu ací per descarregar-vos en pdf de la proposta didàctica, elaborada per Isabel Fuertes.

El dia 10 d'abril es presentarà a la Fira del llibre de València (Jardí de Vivers) a les 18:00 h. de la vesprada, juntament a Lina Panxolina i el quadern màgic, de Mercè Climent i La velleta refranyera, de Jordi Raül Verdú.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada