21 de febrer del 2014

A Algemesí, Els xiquets de la gorra, d'Enric Lluch


Ha arribat l'hora de fer la presentació en societat del darrer llibre d'Enric Lluch: Els xiquets de la gorra, amb dibuixos de Pere Devesa.

Es tracta del darrer Premi Carmesina i serà, com no, al poble de l'autor: Algemesí.

La presentació està prevista per al divendres 28 de febrer del 2014 a les 19:30 hores, a la Sala Vicent Castell de la Biblioteca Pública d'Algemesí (c/ Lluís Vives, 9).

La presentació anirà a càrrec d'Elisa Lluch, filla d'Enric Lluch, qui també intervindrà.

Els xiquets de la gorra: Manel duu uns mesos vivint a l’hospital. Allí no té tants amics com a l’escola però són suficients per fer un equip d’operacions especials. A l’hospital hi ha moltes històries per descobrir. La gent que ocupa les habitacions del mateix hospital els expliquen part de les seues vides i amb les infermeres i les proves que han de passar viuran aventures de les bones. Així insuflen ànim, coratge i il·lusió als que els coneixen.

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història per la Universitat de València.La seua activitat literària abasta, bàsicament, la narrativa infantil i juvenil. Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Samaruc al millor llibre valencià, el de la Crítica de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Carmesina, etc. És autor d’uns seixanta llibres de caràcter infantil o juvenil. La seua obra ha estat traduïda a totes les llengües de l’Estat i ha estat transcrita al sistema Braille. En Edicions del Bullent ha publicat El regne de Tentipotenti, L’inventor Xaveta, En quin cap cap?, premi de la Crítica de l’IIFV, i La germanor del camí, Premi Enric Valor de narrativa juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada