7 de febrer del 2014

Pàgina didàctica Els xiquets de la gorra, d'Enric Lluch


El darrer llibre d'Enric Lluch, Els xiquets de la gorra, ja disposa d'una pàgina didiàctica. Aquest és l'enllaç: http://www.bullent.net/didactica/g40-gorra i ara mateix té: la coberta i algunes dades del llibre, el vídeo d'Enric Lluch inserit i un enllaç al pdf de la proposta didàctica elaborada per Isabel Fuertes.
En pocs dies afegirem un joc interactiu en jclic per a treballar el llibre de manera divertida i interactiva.

Està organitzat de manera més entenedora que si hi accedim a través de la fitxa del llibre (http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3165), encara que des d'allà també es pot accedir a aquesta informació i a alguna més.

Els xiquets de la gorra va guanyar el darrer Premi Carmesina de narrativa infantil. Tracta un tema delicat de manera tendra però no trista:

Manel duu uns mesos vivint a l’hospital. Allí no té tants amics com a l’escola però són suficients per fer un equip d’operacions especials. A l’hospital hi ha moltes històries per descobrir. La gent que ocupa les habitacions del mateix hospital els expliquen part de les seues vides i amb les infermeres i les proves que han de passar viuran aventures de les bones. Així insuflen ànim, coratge i il·lusió als que els coneixen.

Recomanem aquest llibre a partir de 10 anys a nivell orientatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada