24 de novembre del 2015

A Picanya, Exposició Esperança Martínez i Primeres Rondalles d'Enric Valor, amb Jordi Raül Verdú
Prompte (el 12 de desembre) sabrem el guanyador del Premi Enric Valor, però, com tots els anys, en els dies anteriors al lliurament hi hauran diverses activitats culturals a Picanya, com la que anem a presentar-vos.

I és que, el pròxim dimecres 2 de desembre de 2015 a les 18 hores, a la Sala d'Exposicions de Picanya (Pl. País Valencià, s/n) s'inaugurarà l'Exposició de la il·lustradora Esperanza Martínez.

I, a més, presentem les Primeres Rondalles d'Enric Valor, adaptades per l'autor i contacontes Jordi Raül Verdú i il·lustrades per Esperanza Martínez.

La col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor és un projecte d’adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor, per a facilitar la lectura als lectors a nivell de l’ensenyament primari, sense perdre l’esperit del mestre Valor.  De moment s'han publicat els quatre primers llibres, de 32 pàgines cadascun, corresponen a cinc rondalles, L'albarder de Cocentaina, I queixalets, també!, El dimoni fumador, El príncep desmemoriat i Història d'un mig pollastre.

Podeu començar a fullejar-les ara mateix a la pàgina de cada llibre (clicant damunt del títol). Ací us deixem una mostra (http://issuu.com/bullent/docs/tast_pollastre):Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada