30 de novembre del 2015

A Castelló, Dinosaures a les illes Columbretes, de Juli Capilla


El dijous 10 de desembre de 2015 a la biblioteca pública de Castelló, l'escriptor Juli Capilla, el mestre i director de la col·lecció Mario Viché i l'editora Núria Sendra animaran a llegir a tot el que s'hi vulga acostar el llibre Dinosaures a les illes Columbretes, de Juli Capilla i il·lustrada per àgueda Climent.

Es tracta d'una novel·la adreçada a lectors majors de 8 anys. Els protagonistes, Lledó i Guillem, se'n van d'excursió amb l'escola a Castelló. Els espera una visita en vaixell per les drassanes i les clotxineres del port. Però van més enllà, i s'endinsen per la mar oberta. De sobte, una tempesta els arrossega a tots mar endins fins arribar a les illes Columbretes. Allí, es troben amb uns animals fabulosos que no esperaven: els dinosaures! Una aventura divertida i inesperada per les nostres illes del nord, reserva marina i prodigi de la naturalesa.

(València, 1970) és escriptor i professor de Valencià. Ha publicat les novel·les L’Home de Melbourne i Tabarca. Aventura per la Mediterrània; a més de diversos poemaris i llibres de divulgació de la literatura. En Edicions del Bullent ha publicat Dinosaures a les illes Columbretes i Un tren de llegenda, el Xitxarra. Va ser director de les revistes literàries Caràcters i Espai del Llibre, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Actualment és director de la revista literària L'Aiguadolç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada