12 de novembre del 2015

El 19/11 animació de les Rondalles d'Enric Valor i Recursos digitals a la Plaça del llibre



Del 19 al 22 de novembre de 2015 participarem en la 3a edició de la Plaça del llibre (Octubre Centre de Cultura Contemporània. c/ Sant Ferran, 12 de València). Allí estaran els nostres llibres i hi haurà signatures d'escriptores i escriptors i moltes altres activitats.

Concretament el dijous dia 19 de novembre Edicions del Bullent estrenem aquestes jornades de visibilització de la nostra literatura amb bona cosa d'activitats.

De matí, dirigida a centres escolars hi ha una animació lectora de  Lina Panxolina i el quadern màgic a càrrec de l'escriptora Mercé Climent.

I de vesprada, gratuït per a tot el que s'acoste:

A les 18 hores, començarà al rebedor i continuarà a la Sala Muralla:

Activitats d'animació al voltant de les Primeres Rondalles d'EnricValor publicades a càrrec d'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística de l'IES Jordi de Sant Jordi, coordinats pel professor Carles Monclús.

Realitzarem diferents activitats que ens acostaran al món màgic i suggerent d'Enric Valor, ens introduïrem a les seues rondalles i gaudirem una estona.

A les 19:30 hores a l'Aula 2
Presentació dels Recursos Didàctics Digitals d’Edicions del Bullent.

Amb Isabel Fuertes i Núria Sendra parlarem sobre la filosofia que han de seguir els materials didàctics al voltant de la lectura per als més joves i en concret els que hem elaborat a Edicions del Bullent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada