3 de novembre del 2015

A Castalla, Primeres rondalles d'Enric Valor, amb Jordi Raül Verdú



Enric Valor va nàixer a Castalla el 1911. Aquest divendres, el Centre Cultural Castellut mostren el seu reconeixement a aquest il·lustre fill del poble, posant a l'abast de tot el que hi vaja la nova edició de les Rondalles Valencianes, que Jordi Raül Verdú ha adaptat per als més menuts, en la col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor.

Serà el divendres 6 de novembre de 2015 a les 18 hores. A la Casa de Cultura de Castalla Jordi Raül Verdú, i Carles Durà aproparan aquests tresors de la nostra literatura oral (ara també de la nostra literatura escrita) a tot aquell que es vulga acostar.

La col·lecció Primeres Rondalles d'Enric Valor. és un projecte d’adaptació de les Rondalles Valencianes d’Enric Valor, per a facilitar la lectura als lectors a nivell de l’ensenyament primari, sense perdre l’esperit del mestre Valor.  De moment s'han publicat els quatre primers llibres, de 32 pàgines cadascun, corresponen a cinc rondalles, L'albarder de Cocentaina, I queixalets, també!, El dimoni fumador, El príncep desmemoriat i Història d'un mig pollastre.

Podeu començar a fullejar-les ara mateix a la pàgina de cada llibre (clicant damunt del títol). Ací us deixem una mostra (http://issuu.com/bullent/docs/tast_albarder/1):





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada