29 de març del 2017

A Lleida, La llum de les estrelles mortes de Josep Manel VidalL'escola d'escriptura de Lleida ha organitzat la presentació de La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, per al dijous 6 d'abril de 2017.

Serà al Cafè del Teatre - Escorxador de Lleida (c/ Roca Labrador, 2 bis) a les 19h. de la tarda.

Núria Serrate, directora de l’Escola d’Escriptura de Lleida farà una introducció i la presentació del llibre anirà a càrrec de la poeta i professora Àngels Marzo.

A més de l'autor, també comptarem amb la interpretació d’Àngels Vidal, vocalista del grup Barbaritats, d’alguns poemes de Josep Manel Vidal.

La llum de les estrelles mortes va guanyar el premi Soler i Estruch i està format per 10 narracions on l’autor distorsiona, de vegades de manera subtil, allò que anomenem quotidià i previsible. Amb la distorsió, crea miratges que ens fan veure la realitat de les emocions humanes.

Una societat que camina organitzada envers la mort, un autobús que no va enlloc, una fissura que fa desaparèixer els objectes, la por d’un escriptor que invoca ficcions amb la literatura... Potser no donen raó d’allò inexplicable, però sí exigeixen una pregunta que ens obliga a redirigir la mirada sobre qüestions que pensàvem definitivament contestades.

“Som com la llum de les estrelles mortes, un miratge que només sosté la distància”.

Es poden llegir les primeres pàgines en línia: https://issuu.com/bullent/docs/la_llum_estrelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada