23 de març del 2017

La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal a Esplai llibres de l'Alcúdia


Josep Manel Vidal continua presentant el seu últim llibre La llum de les estrelles mortes i compartint històries de cafè amb tot aquell que s'acoste a algun dels actes.

El pròxim divendres 31 de març, tindrem un nou encontre aquesta vegada a la llibreria Esplai Llibres de l'Alcúdia (Av. Antoni Almela, 42) a les 19:30 hores. Anirà a càrrec de l'escriptor i professor Raül Vidal.

Què podria moure’ns a canviar el nostre destí més fatídic? Pot la vida copiar-se al dictat d’una ficció? Com viuríem si descobrírem que el somni és la realitat de la qual despertem?

La llum de les estrelles mortes, és un conjunt d’històries on l’autor distorsiona, de vegades de manera subtil, allò que anomenem quotidià i previsible: una societat que camina organitzada envers la mort, un autobús que no va enlloc, una fissura que fa desaparèixer els objectes, la por d’un escriptor que invoca ficcions amb la literatura... Potser no donen raó d’allò inexplicable, però sí exigeixen una pregunta que ens obliga a redirigir la mirada sobre qüestions que pensàvem definitivament contestades.


Aquest llibre va ser guanyador del Premi Soler i Estruch 2016.

Aquí teniu un vídeo amb l'autor parlant sobre el llibre: https://youtu.be/CRIm_bdnSks


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada