13 de març del 2017

Paco Muñoz, l'home de la guitarra, d'Enric Lluch i Anna Roig. Novetat.


Açò era un home i una guitarra. I aquell home, gran, amb els cabells llargs i un somriure de caramel, va trobar un parell de xiquets que li van demanar que cantara una cançó. I l’home en va cantar una, de ben preciosa. Però els xiquets no l’havien sentida mai.  Així, pam amunt, pam avall, va començar la tasca, dedicada als infants, del cantant Paco Muñoz. De l’home de la guitarra.

Paco Muñoz, l'home de la guitarra, Enric Lluch fa de Paco Muñoz una història amb la mestria amb la que sol fer les coses. Una història per ser llegida i per reconèixer a Paco Muñoz que iniciara una tasca de recuperació de les nostres cançons populars. Però no es queda ahí, també fa un reconeixement als que han pres el relleu: Dani Miquel, Aitana Ferrer... I així com Enric ho fa amb les paraules, Anna Roig explica amb les imatges , amb el color i la línia solta.

L'ha publicat Edicions del Bullent i en l'ànima del projecte està Guaix. El colofó del llibre és aquest: "Guaix - Escola Valenciana, Coordinadora de l’Horta Sud, amb l’edició d’este llibre vol reconéixer la figura de Paco Muñoz. Gràcies a les seues cançons que ens han fet estimar, quasi amb la mateixa intensitat que ell, una llengua, una terra, una cultura i la seua gent.
També volem donar les gràcies a Enric Lluch per regalar-nos les paraules d’este conte i a Anna Roig per omplir-les de llum i colors."

Què més es pot dir? Només queda gaudir-lo ací teniu algunes pàgines i podeu saber més a http://www.bullent.net/libro/3217-Paco_Munoz:Enric Lluch (Algemesí, 1949) escriu llibres dedicats als xiquets i a les xiquetes des que els pollastres tenien pèls i els gats tenien plomes.

Anna Roig (València, 1970) és il·lustradora i pintora. I ha fet un munt més de coses, quasi sempre ensinistrant els colors i amb els pinzells entre man

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada