7 de març del 2017

3a edició de Les puces vampires, de Pep Castellano i Canto Nieto



Un comte molt estrany que viu en un castell vell, dorm en un taüt tot corcat, i té uns queixals molt llargs. Podria ser un vampir? Això podríem fer, si és vegetarià! Un dia li piquen unes puces xucladores de sang. Què passarà? S’hauran tornat vampires? O vegetarianes? Potser el món no està en perill, però, els gossos s’han de posar ulleres de sol, els pardals dormen de dia, i el comte del castell vell està molt nerviós. Un nou cas que haurà de resoldre l’enginy de Marta Martí.

Tantes coses estranyes passen a Les puces vampires, de Pep Castellano i Canto Nieto! Però n'hi ha una que no canvia: la llarga vida dels vampirs ja siguen puces o llibres. I és per això que celebrem la tercera edició d'aquest simpàtic llibre!

Pep Castellano i Canto Nieto fa molts anys que expliquen contes junts (i ara també toquen instruments a la mateixa banda, diuen). en Edicions del Bullent han publicat junts també El rap de la gallina Carolina / Rapea la gallina CarolinaMarta Martí, reina del rodolí, La Panderola, un tren que volaJaume, el gos, i l’humà rabiós, Marta Teixidor, la dona ascensor, Domadora de mar, Els pirates no ploren, Guardians del gel, etc.

Podeu llegir les primeres pàgines de Les puces vampires ací mateix. I saber més coses sobre el llibre a http://www.bullent.net/libro/2915-Les_puces_vampires

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada