14 de setembre del 2021

"Piratosaures", de Josep Chapa i Jose Fonollosa #NovetatBullent Àlbum il·lustrat

 


Els pirates i els dinosaures es disputen el cor de les criatures des de l'inici dels temps. Ara Josep Chapa els ha imaginat junts en aquest àlbum il·lustrat i José Fonollosa els dona vida amb molta activitat i fantàstiques explosions de color... Piratosaures

Un grup de paleontòlegs s'ha instal·lat a la pedrera. Aitana vol jugar a pirates i Martí proposa fer de pirates que busquen dinosaures. Ser... Piratosaures! 

EN MAJÚSCULES!

Josep Chapa Mingo compagina la docència amb l'escriptura, a través de la qual ens proposa meravellar-nos pel món que ens envolta. 
Naix a València l'any 1971. Es confessa seduït per la creativitat i pel món escolar i situa la família, el seu entorn i l'escola en els fonaments imprescindibles de la seua formació. És llicenciat en Geografia i Història (especialitat d'Història Medieval) per la Universitat de València i Mestre de valencià. Professionalment, a més d'escriure, és professor d'Educació Secundària i de Batxillerat, impartint les matèries d'Història i de Geografia. També fa excursionisme i teatre amb els seus alumnes. La seua trajectòria inclou contes per a primers lectors així com novel·la juvenil, com ara: Una acampada embolicada, On són els arbres? / ¿Y los árboles?, Multiaventura als Pirineus, Crònica d'estiu. Ara va de neu o Piratosaures

José Fonollosa és un historietista valencià amb més de cinquanta treballs publicats.
Nascut a Vinaròs l'any 1975. Des que recorda ha viscut envoltat de còmics per a llegir i paper i llapis per a dibuixar al seu costat.
Des de fa més d'una dècada col·labora en la revista infantil valenciana Camacuc amb les sèries “Vampi”, “Hotel Monster” i "Trastades a l´Olimp”.
És en 2006 quan publica la seva primera obra a nivell nacional 'Billy Bob' amb els guions de Manuel Castaño.
En 2010 inicia la publicació de la seva webcomic 'Miau' i en 2018 inicia una nova sèrie de tires humorístiques sobre la vida al costat dels teus animals: Gossos vs. Gats.
En 2018 publica el recopilatori de les les històries de VAMPI amb Grafito Editorial. La sèrie contínua en 2019 amb la publicació de 'VAMPI Cuéntame un cuento'. El còmic va ser guardonat amb el premi a Millor Còmic Espanyol en els premis Torre del Agua 2020. En 2021 publica Refugio i també Piratosaures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada