20 de setembre del 2021

La Vall dels Llibres. 1a Fira d'editorials independents i de proximitat de la Valldigna. Actes Bullents


Els propers dissabte 25 i diumenge 26 de setembre tindrà lloc a l’emblemàtic Monestir de Santa Maria de la Valldigna (Simat de la Valldigna, País Valencià) la Fira d’editorials independents i de proximitat de la Valldigna, “La Vall dels Llibres”. Hi ha moltes activitats literàries programades, per a tots els gustos. 

Edicions del Bullent hi participarem muntant una parada i us convidem a les següents activitats i signatures:

Dissabte 25 de setembre:

Matí:


Joaquina Barba signa els seus llibres a partir de les 12h.

Vesprada:


A les 17h. a la Sala Capitular del monestir presentem 'L’illa del corall. Per entendre la relació entre la Corona d’Aragó i l’Alguer', de M. Josep Carro de Mena amb l’autora i l’editora d’Edicions del Bullent, Núria Sendra.


A les 18h. a l’Almàssera del monestir lectura comentada de 'Dissabte, jazz' de Rafa Gomar, amb l’autor i l’editora d’Edicions del Bullent, Núria Sendra.

Diumenge 26 de setembre:

Matí:

Lourdes Boïgues signa els seus llibres a partir de les 12h.

Vesprada:



A les 17,30h. a la Sala Capitular del monestir presentació infantil: PIRATOSAURES, de Josep Chapa i José Fonollosa i cançó del llibre amb Josep Chapa i Jordi Orts a la guitarra i Laia Vila i Arantxa Vila a la percussió.

La fira ha estat impulsada conjuntament per la Mancomunitat de la Valldigna i per l’editorial Lletra Impresa Edicions. i podeu veure el programa sencer a continuació:

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada