8 de setembre del 2021

Pinzellades d'un any gris, de Roberto Sanz. #Novetat Bullent

 

Pinzellades d'un any gris, de Roberto Sanz Requena, novetat Bullent que arriba a les llibres aquest setembre. Una novel·la juvenil actual, potser de massa actualitat:

«Hui han fet fora de la feina al pare. Ens ho ha dit mentre estàvem sopant». La notícia inesperada de la pèrdua de l’únic sou de la casa capgirarà la vida de Manel i la seua família i tindrà conseqüències imprevisibles. Fa només un any que es van mudar a una casa nova i va canviar d’institut: adaptar-se i sobreviure a 3r d’ESO en un entorn nou no resulta fàcil. Ara les dificultats es multipliquen. Manel escriu aquest diari i intenta viure, i que l’afició al dibuix li done unes pinzellades de color a un any gris.

Roberto Sanz Requena naix i creix a Aielo de Malferit (1981), on va descobrir des de ben menut que una biblioteca pública és un tresor amb un valor incalculable. Ara fa anys que viu a Picanya, on han nascut els seus fills i on, tot siga dit, és fàcil arrelar. Doctor en enginyeria, investigador i docent, ha publicat nombrosos articles científics en revistes especialitzades. Alhora, amb paciència i il·lusió sempre que pot trau del calaix algun esborrany de novel·la per continuar donant-li forma i amb una mica de sort, acabar-la. Pinzellades d'un any gris és la primera novel·la que publica i vaticinem que no serà la darrera.

Per saber més sobre el llibre o llegir les primeres pàgines: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada