15 de setembre del 2022

La Vall dels Llibres: 2a Fira d'editorials independents a la Valldigna

Els propers dissabte 24 i diumenge 25 de setembre tindrà lloc, a l’emblemàtic Monestir de Santa Maria de la Valldigna (Simat de la Valldigna, País Valencià), la segona edició de la Fira d'editorials independents i de proximitat de la Valldigna, «La Vall dels Llibres». Hi ha moltes activitats literàries programades, per a tots els gustos. 


Edicions del Bullent hi participarem muntant una parada i us convidem a les següents activitats i signatures:

Dissabte, 24 de setembre a les 13h en la Placa Central, presentació de Mai no s'acaba de tornar, de Matilde Gordero.



Un assaig sobre el retorn poble en el qual l’esclat dels records impregna la mirada de qui per un temps se sent forastera sense ser-ho. A través d’una sèrie d’articles breus, Matilde Gordero-Moreno reflexiona al voltant de la dicotomia poble-ciutat, les arrels, la sororitat, els viatges i l’acompanyament de la literatura i l'escriptura quan més fred fa. 

Diumenge, 25 de setembre, a les 17:30h en la Plaça Central, presentació de Fusta de carrasca, darrera novel·la de Manel Alonso i Català.


Pilar, la protagonista i narradora de Fusta de carrasca, ens ofereix la crònica d’una nissaga familiar de classe baixa, alhora que en fa la recreació del seu passat. Un passat que la porta a un present que es trenca d’una manera brusca i traumàtica.

Diumenge, 25 de setembre, a les 18:00h en la Plaça Central, presentació de Pandèmia. Quan el present és el pròleg del futur, de Josep Bernabeu. 





Amb la pregunta: pot un virus explicar una pandèmia?, es centra des de l’inici la qüestió clau que pot ajudar a entendre, de manera didàctica, la complexitat dels factors que estan darrere d'una pandèmia. Des dels supòsits d’allò que coneixem com la història aplicada, l’assaig fa un ús del passat per a entendre el present i encarar el futur. El lector trobarà les claus per a interpretar de manera crítica la realitat que comporta una pandèmia i com poder afrontar-la des del coneixement.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada