30 de març de 2015

Booktrailer de Llum i Estel, de Carme Miquel


Tubal Perales, de MesdeMil, ha elaborat un Booktrailer del llibre Llum i Estel, de Carme Miquel.

En destaca la trama personal de la protagonista, a més de la temàtica  ecològica que el llibre toca de ple.

Podeu veure'l ací:A la pàgina del llibre (http://www.bullent.net/libro/3175-Llum_i_Estel) podeu trobar també les primeres pàgines o un vídeo de l'autora presentant la novel·la i, fins i tot, comprar el llibre si no el trobeu a la vostra llibreria més propera.

Llum i Estel, de Carme Miquel: És l’any 2879. Uns expedicionaris de la ciutat de Sudlàndia han trobat una jove inconscient i defallida en un bosc. Sembla diferent i no se sap qui és, ni d’on ve ni com hi ha arribat, i ella tampoc ho recorda. L’anomenen Estel. L’interés que suscita la seua arribada posarà en marxa un esforç col·lectiu per ajudar-la a integrar-se i a superar aquella amnèsia. La memòria individual d’Estel i la memòria col·lectiva de Sudlàndia –i d’altres ciutats de la Gran Terra– es recuperaran gairebé alhora. Això donarà pas a una situació extraordinària: el retrobament de dos móns.

Carme Miquel naix a la Nucia (Marina Baixa), si bé la major part de la seua vida ha transcorregut a la ciutat de València, a la Marina Alta i a l’Horta Sud. Es defineix bàsicament com a mestra d’escola, professió que ha exercit durant vora quaranta anys, tot compaginant aquesta tasca amb la de l’escriptura. Ha publicat més de vint llibres de narrativa infantil, juvenil i d’adults, així com nombrosos textos divulgatius i articles de premsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada