4 de març del 2015

A Xàbia , Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils


El dimecres 11 de març, dins dels actes del dia de la dona hi haurà una presentació ben especial de Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils. A més de l'autora de la novel·la, l'acte comptarà amb l'escriptora Pepa Guardiola. Serà a les 19h a la Biblioteca Pública de Xàbia,
(Carrer Major, 9).

Tot el que tinc per ballar amb tu, Felicitat desembarca a l'illa grega de Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Elvira Cambrils (Pego, 1955), professora de filosofia, s’inicia en l’escriptura creativa amb relats breus per al programa Graffiti de Ràdio Lliure (1985-88). Segueix amb els escrits de divulgació filosòfica, cròniques de viatge i contes del programa Estirant el fil de Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). L’any 2006, el llibre de relats Mira’m, Amor (2007) guanya el premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva. Amb El bes de l’aigua (2010) ja s'endinsà en el món femení combatiu alternant l'época de la IIa República amb el boom immobiliari previ a l'actual crisi.

Durà els llibres http://www.colonpaperillibres.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada