26 de març del 2015

Per la dignitat d'un país... arriben senyals de primavera!


La primavera ens durà moltes novetats editorials, una molt espacial és Estellés infinit, llibre disc de Bertomeu amb 8 poemes de Vicent Andrés Estellés..

Ja se sent la presència del que tenim a la cassola de Bullent... Bullen els versos de Vicent Andrés Estellés amb la Veu de Bertomeu, qui ens ofereix "Per la dignitat d'un país" com a avanç.

És un avançament del que serà "Estellés infinit", un llibre-disc de Bertomeu que seguirà la línia marcada per 7 d'Estellés, que ha rebut una gran acollida i ha estat reeditat en molt poc de temps.

Bertomeu ha publicat un vídeo d'un dels poemes musicats de Vicent Andrés Estellés, "Per la dignitat del país" perquè, ha declarat, està molt vigent ara mateix i ho hem de tindre en compte especialment en un any com l'actual en el que tindrem que tindrem que triar gent que treballe pel nostre país.



Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 4 de setembre de 1924 - València, 27 de març de 1993) és un dels poetes valencians més importants del s. XX. Té una obra molt extensa, fonamentalment de poesia però també d’altres gèneres. Entre altres reconeixements, va rebre el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1978), laCreu de Sant Jordi (1982), el Premi d'Honor de les Lletres Valencianes (1990)[, la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts del Ministeri de Cultura (a títol pòstum)

Albert Ortega "Bertomeu" és un músic i cantautor Valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Ha publicat els discos "I ara què?", "Cinc més" i "A dos de Val" (Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster respectivament), "A casa nostra", etc. ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià" i el  "El pirata pataxula en El tresor del monstre".

Ha col.laborat amb gent i grups com Noir, Vinoluan, Miquel Gil, Sva-ters, Senior i el Cor Brutal Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Batà, Ovidi Twins..El 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara qué? i el 2014 amb "A casa nostra"; el 2013 amb 7 d'Estellés, fou finalista al Millor disc de cançó.

Ja es pot contractar a Bertomeu per aquest nou espectacle i per qualsevol cosa relacionada amb el llibre disc, podeu contactar amb Edicions del Bullent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada