30 d’abril del 2018

A Castelló de la Ribera, "Set pecats", de Carles


Després d'una llarga gira per Barcelona, Sant Cugat, Reus, Esplugues... "Set pecats", de Carles Castell arriba al lloc on va començar a gestar-se el llibre: Castelló de la Ribera.

A Castelló se li va atorgar el Premi Soler i Estruch, es va fer el lliurament i el divendres 4 es farà la presentació que tanca el cercle.

Serà a les 18,30 al Saló d'actes de l'obrera que llueix acabat d'estrenar al segon pis. I acompanyaran a Carles Castell l'escriptor i professor Tobies Grimaltos, l'editora d'Edicions del Bullent Núria Sendra, la regidora de Cultura Marta Grimaltos i l'alcalde Óscar Noguera, així com tot aquell amant de la bona conversa i literatura.

"Set pecats" és un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals. Aquest plantejament dóna peu a situacions i reflexions al voltant del món de l’escriptura, emprant tothora un llenguatge planer i defugint els judicis fàcils i les lliçons morals. Tanmateix, no es tracta en absolut d’una obra sobre literatura, ja que els protagonistes són mers instruments per presentar les febleses i les contradiccions de la naturalesa humana, sempre amb un punt d’humor que cerca la complicitat del lector.

Premi Soler i Estruch - 2017

Pots saber més sobre el llibre i llegir-ne un frgament a : https://www.bullent.net/libro/3226-SetPecats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada