6 d’abril del 2018

A Esplugues, Set Pecats a l'abril literari d'EsplugaViva


El dimecres 11 a les 20 h tindrà lloc, dins dels actes de l'Abril Literari que promou l'associació Espluga Viva, la presentació del llibre Set pecats, de Carles Castell, guardonat amb Premi Soler i Estruch 2017.

Set pecats” és un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l'exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals. Aquest plantejament dóna peu a situacions i reflexions al voltant del món de l'escriptura, emprant tothora un llenguatge planer i defugint els judicis fàcils i les lliçons morals. Tanmateix, no es tracta en absolut d’una obra sobre literatura, ja que els protagonistes són mers instruments per presentar les febleses i les contradiccions de la naturalesa humana, sempre amb un punt d’humor que cerca la complicitat del lector.
L'acte comptarà amb la participació de l'autor: Carles Castell. L'escriptor és doctor en Biologia, i ha guanyat diferents premis literaris, com el Premi Jaume Maspons i Safont, Premi Llavor de Lletres; Premi Vent de Port, Premis Literaris Ciutat de Tarragona i Premi Literari de Valldoreix, entre altres.

Presentarà l'acte Joan Ignasi Elena, advocat i polític català. Fou batlle de Vilanova i la Geltrú entre els anys 2005 i 2011. Ha estat el coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum.

Si vols més informació sobre el llibre la pots trobar a https://www.bullent.net/libro/3226-SetPecats.
I al següent enllaç, més sobre els actes de l'Abril Literari




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada