8 d’abril de 2019

A València, Un bri d'esperança, d'Agustí Colomer. A Fan Set.


El dimarts dia 16 d'abril presentem a València el darrer llibre d'Agustí Colomer: Un bri d'esperança. Sueca, 1952, guanyador del Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera. 

Serà a la llibreria Fan Set (Octubre CCC, c/ St. Ferran, 12) a les 19h. de la vesprada.

Acompanyaran l'autor Abel Guarinos (director de l'Institut Valencià de Cultura) i Núria Sendra (editora)

Una xiqueta plena de vitalitat, malgrat la malaltia que pateix, esdevé una metàfora de l’entusiasme i la fragilitat amb què uns jóvens preparen una representació de teatre en valencià en plena dictadura franquista. Ficció i realitat es barregen en un argument amb Francesc de Paula Burguera o Joan Fuster com a protagonistes que ens permet copsar que no hi i ha mur prou fort que no es bade si hi fiquem un bri d’esperança.

Agustí Colomer Ferràndiz va nàixer a Alcoi l’any 1961. Llicenciat en Dret per la Universitat de València, és funcionari del cos tècnic de la Generalitat Valenciana. Des de l’any 2010 ocupa el càrrec de lletrat secretari general de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En l’àmbit de la narrativa ha escrit la novel·la A trenc d’alba (Viena, 2016), guardonada amb el Premi 25 d’Abril Vila de Benissa i moltes altres en el terreny de l'assaig.

Per saber més sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3242-bri_esperanca

L'escriptor i acadèmic Josep Palomero ha ressenyat el llibre a El Periódico Mediterraneo de Castelló, «amb aparença de ficció, l'autor ha fet la crònica d'un episodi exemplar».
La podeu llegir sencera:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada