16 d’abril del 2019

Unes veus a l'altra part del mur, de Vicent Enric Belda. #Novetat


Unes veus a l'altra part del mur, de Vicent Enric Belda ha arribat d'impremta. És el llibre guanyador del 38é Premi Enric Valor de narrativa juvenil i estrena disseny de coberta. Us agrada? 

Unes veus a l'altra part del mur és una novel·la de terror que té com a protagonista Paula, una adolescent amb una sensibilitat extraordinària, que la fa capaç de comunicar-se des de ben petita amb els morts. La seua vida aparentment tranquil·la, en un mas de la Vall de Laguar, a prop del barranc de l’Infern, canvia de sobte quan mor son pare i ella ha de traslladar-se a Barcelona, a casa de l'àvia paterna. En aquest pis elegant del barri de Sant Gervasi, mitjançant la influència d’una esgarrifosa presència sobrenatural, Paula descobrirà la verdadera història de la seua família, uns fets amb un rerefons terrible, que arrossegaran també la jove protagonista.

Per saber més sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3249-UnesVeus

Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) és un autor de narrativa infantil i juvenil amb una llarga i reconeguda trajectòria literària: Premi Samaruc Juvenil amb L’estirp de l’horror; Premi Vicent Silvestre de Narrativa Infantil en dues ocasions, amb El secret de Meritxell (també Premi Samaruc Infantil) i amb La llegenda de l’amulet de jade (destacada en la llista White Ravens de les millors obres infantils i juvenils del món, que confecciona la Biblioteca de Munich); Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Les ombres del bosc i finalista del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent amb l’obra Paris Blonde. Autor també de la novel·la de ciència ficció Història de Sam. Deus ex machina, ha obtingut altres guardons en narrativa curta per a adults com el Premi Tinet o el Premi de Narrativa Felipe Ramis. Amb Unes veus a l'altra part del mur, 38é Premi Enric Valor de narrativa juvenil, culmina de manera brillant la seua immersió en la literatura fantàstica.

Per llegir les primeres pàgines (https://issuu.com/bullent/docs/unes_veus)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada