12 d’abril del 2019

A Xàbia: 'A la platja de Camus' d'Elvira Cambrils


Segueix el #TourAlaplatja. La propera presentació de la novel·la d'Elvira Cambrils «A la platja de Camus» (https://www.bullent.net/libro/3238-ALaPlatjaDeCamus) serà el divendres sant, 19 d'abril, a les 12 h. al Museu Arqueològic i etnològic Soler Blasco de Xàbia.
Presentarà Pepa Guardiola.
I hi haurà lectura dramatitzada amb banda sonora a càrrec de Carme Vilaplana, Mar Bisquert, Raúl Diego, i Andrés Bonet  Elena Reduan.
Està dins dels actes del mes del llibre, que organitza Xàbia en moviment. Durant tot el dia hi haurà una Fireta del llibre davant de la Biblioteca Pública Municipal (c/ Major).

«A la platja de Camus» és una novel·la a quatre veus sobre la dificultat, quan no impossibilitat, d’arribar a la veritat. Els personatges opten per l’alegria de viure i el dret a estimar sense mesura, com diu Camus, per a escapar de les desventures que acompanyen la vida humana. L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

Per saber més sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3238-ALaPlatjaDeCamus
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada