5 de juny del 2023

A Bétera, 'La nova mestra', de Carme Cardona. La inquietud a la literatura.

 


La nova mestra, de Carme Cardona segueix la gira de presentacions. El misteri i la inquietud sempre són presents a l'obra de Carme Cardona, quins són els elements que usa en aquesta novel·la per a aconseguir-ho? Mitjançant lectures de fragments en les presentacions fem una breu entrada al món del misteri literari.

Aquesta vegada, Bétera acollirà l'activitat. Organitzada per l'Institut d'estudis comarcals, la convocatòria és per al dissabte 10 de juny a les 19:30 h. a l'Ateneu de Bétera (Pl. del mercat, 5)


A La nova mestra, Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un thriller psicològic amb final negre com un pou. 
Ha estat guanyadora del Premi Soler i Estruch en el marc dels LXVI Premis Castellum Ripae.

Gràcies a lectors distingits com ara Pere Álvaro, un dels integrants del podcast "La comoditat valenciana", sabem que aquest llibre és capaç produir inquietud fins i tot als seguidors de la política valenciana…


Es pot trobar un enllaç a les primeres pàgines, així com a altres crítiques i recursos a: https://www.bullent.net/libro/3307-la-nova-mestra 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada