3 de juny del 2023

Convocats el Premi soler i Estruch de Narrativa i Premi de no ficció Infantil "Mª Dolores Català Amoròs"


 CERTAMEN LITERARI CASTELLUM RIPAE 2023

L'Ajuntament de Castelló convoca els premis Castellum Ripae 2023. Dins d'aquests, Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa i del Premi de no ficció Infantil "Mª Dolores Català Amoròs".

La dotació del premi de narrativa Soler i Estruch és de 5.000 € subjectes a la retenció d’IRPF. Es poden consultar les bases a: https://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/
L'any passat va guanyar l'obra  La nova mestra, de Carme Cardona.

El Premi de no ficció Infantil "Mª Dolores Català Amoròs" amb una dotació de 1.500 €. Es poden consultar les bases a: https://www.bullent.net/premi-literatura-infantil/
L'any passat va guanyar l'obra Agricultura per a gent curiosa, de Maria Josepa Payà

Les obres es podran presentar mitjançant un correu electrònic a la següent adreça: certamencastellumripae @ gmail.com indicant a l’assumpte del correu el premi al qual opta (Premi Soler i Estruch o Premi de no ficció infantil). A més caldrà adjuntar dos arxius en format Word (.doc): un correspondrà a l'obra, i l'altre a les dades de l'autor/a.

Es poden presentar obres per correu electrònic en format word (.doc) o en paper; al Premi Soler i Estruch i al Premi Mª Dolore Català Amorós l'extensió serà de 80 a 250 i de 10 a 15 fulls per una sola cara respectivament.

El termini per presentar els originals acaba el 3 de juliol de 2023 i el veredicte se sabrà el 8 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada