26 de juny del 2023

Avançament novetat: 'Llegenda dels registres', un viatge fantàstic

L'obra guanyadora del 42é Enric Valor va ser Llegenda dels registres, de Fàtima Ponsdomènech: una novel·la amb un viatge iniciàtic a la recerca dels orígens de la protagonista i dels fonaments del saber.

Serà després de l'estiu quan gaudiren d'aquesta història, però no hem pogut esperar a mostrar-vos la meravellosa coberta que ens ha fet José Fonollosa. A Bullent ja havíem treballat amb ell en llibres com Piratosaures, De mercats, o Bragat, el gat influencer del Puig Llorença

Ací la teniu, en primícia! 


Respecte a l'argument de la novel·la:

La mort sobtada de la líder del clan Dondre deixa Jeluma desolada. Era la seva àvia i mestra. Però amb la tristesa arriben revelacions sorprenents: la seva mare no és morta, i Jeluma ha de trobar-la per ocupar el càrrec que ha quedat buit.

Tindrà la mare el saber que l'àvia li va amagar? Podrà guarir la seva malaltia? Què són els estranys objectes que han anomenat ‘registres’ i quina relació tenen amb els secrets del clan?

Acompanyada del seu inseparable esquirol mutat, inicia un viatge que l’endinsa en un món prohibit i desconegut que capgira tot el que creu i que li han ensenyat.

Descobreix aquesta apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura portaran Jeluma a superar els límits i forjar el seu propi destí.

Per altra banda, recordar-vos que el Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil té oberta la seua convocatòria núm. 43, i que trobareu les bases completes per presentar-se en: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada