2 de juny del 2023

Taller i presentació d'Agricultura per a gent curiosa

 



El proper divendres 9 de juny a les 19,30h tenim una activitat molt especial.
Arrel del llibre 'Agricultura per a gent curiosa', de Maria Josepa Payà i Rafa Alonso, llibre que va ser guanyador del Premi de no ficció infantil Ma. Dolores Català Amorós, L'Ajuntament de Castelló ha organitzat una activitat de presentació del llibre que serà també un taller. Ets capaç de saber qui va introduir un o altre aliment vegetal a les nostres terres? 

I quin lloc millor per a parlar d'agricultura que un hort ecològic? Ben a la vora del poble de Castelló es troba l'Hortet Vora Riu i allí serà l'activitat, a les 19,30h. de la vesprada. Es recomana no anar-hi en cotxe ja que no hi ha zona de pàrquing (Enllaç de google maps: https://goo.gl/maps/UKesLpoZwUNKWfVr8?coh=178571&entry=tt)

Hi participaran els autors d''Agricultura per a gent curiosa', Maria Josepa Payà i Rafa Alonso i l'editora Núria Sendra.

'Agricultura per a gent curiosa' és una introducció als orígens de la producció d’aliments. Parla, de forma senzilla, de com funcionen les plantes i de com són d’importants el sòl i la biodiversitat. L’objectiu és fer refl exionar els lectors sobre com vam començar a cultivar aliments i per què, i sobre com ha anat evolucionant la nostra dieta al llarg dels segles a mesura que han anat arribant al nostre territori aliments diferents des d’altres llocs del món. Amb el convenciment que l’alimentació és l’acte humà que més infl uència té en el nostre entorn, es tracta d’ajudar a prendre consciència sobre l’origen d’allò que les famílies posen als seus plats cada dia.


El Premi de no ficció infantil Ma. Dolores Català Amorós està convocat i es poden consultar les bases ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada