17 de juny del 2023

'A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor'. Vídeo.


«Un llibre d'amor a la comarca de la Safor» Xavi Cervera
«A la comarca tenim una quantitat de balcons naturals que ens mostren un paisatge espectacular, encisador. Sobretot quan veus les albades […] Volem compartir aquells moments que es queden a la retina per sempre» Vicent Cervera.
«Amb el llibre volem que estimeu els paratges i que per això els conserveu» Òscar Martí

Ho han dit al vídeo que els hem demanat fer; https://youtu.be/ofaw2gdgdw0

A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor és un llibre adreçat a persones amb l’interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor.
Fa més d’una dècada aparegué A un tir de pedra. Des d'aleshores, el llibre ha tingut una acollida càlida, corprenedora. Han passat molts anys i hem decidit fer-ne una edició absolutament nova, amb el convenciment que una renovació completa era necessària i ja indefugible i, també, que podríem aportar una versió millorada i madurada. Si la primera versió fou un intent agosarat de recopilar un inventari exhaustiu de totes les sendes de la comarca, aquest pretén mostrar i narrar una tria personal d'aquelles que considerem les més belles i destacades sendes de la Safor. Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.

Per saber més sobre el llibre; 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada