15 de novembre del 2023

A Sant Sadurní d'Anoia: 'La pedra rosa', de Muriel Villanueva i Sara Sánchez Aquest dissabte 18 de novembre a 11h, en la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d'Anoia, descobrirem els secrets de La pedra rosade Muriel Villanueva i Sara Sánchez: un llibre amb molts personatges fantàstics a qui ningú diu com han de viure la seva vida.

En l'activitat hi participaran l'autora, Muriel Villanuevai Santitos Muñoz, mestra i mediadora literària a càrrec del perfil @A_ritme_de_contes.

També llegiran les nenes: Vinyet Martínez Parera, Joana Sánchez Mesa i Cloe Fernández Guerrero.

Com diu Jesús Huguet a la ressenya publicada a la secció de Va de Llibres
«La pedra rosa és una lectura tendra, divertida i visualment atraient. Però, per damunt de tot, és un llibre necessari que aporta a xiquetes i xiquets una idea que, en el context actual, es torna revolucionària en la seua senzillesa: el respecte incondicional a la diferència.»«El meu bosc és un lloc màgic,
m’envolta i el porte al cor.
Per això voldria parlar-te’n,
veure si m’entens un poc».
Muriel Villanueva ens endinsa en el bosc poètic de La pedra rosa, on l'unicorn, la licàntropa, el drac, la sirena i la fada terrenal conviuen en un món tan imperfecte com tots. Ple, això sí, de ritme, de diversitat i d'estima.

La diversitat de gènere, temàtica central de l'àlbum, respon al reclam de professionals de l'ensenyament que troben a faltar materials similars per als més petits i serveix alhora d'excusa per introduir un valor de respecte universal i incondicional.

Adreçat a tots els públics, el llibre mostra un univers il·lustrat per Sara Sánchez amb imatges amarades de vida que abandonen els colors bàsics i abunden en tons pastel, per acompanyar un missatge complex i de concòrdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada