3 de novembre del 2023

Club de lectura 'La dona invisible', de Mònica Richart, a Sant Miquel dels Reis

El Club de Lectura en valencià de Sant Miquel dels Reis, dirigit per Carme Navarro, pretén ser un fòrum permanent de conversacions literàries. Naix amb la idea de que els lectors tinguen un espai propi, en un marc arquitectònic incomparable, on escoltar i parlar de llibres en valencià.

L'assistència és lliure i està pensat per a qualsevol persona interessada en la literatura, joves i adults.

Així, el proper dimecres 8 de novembre, de 18.30 a 20 h, comentarem la novel·la de Mònica Richart La dona invisible, en la cel·la A del monestir de  Sant Miquel dels Reis. 



Sant Miquel dels Reis està a l'Avinguda de la Constitució, 284 (València), i s'hi pot arribar amb les línes 11 i 16 d'autobús i amb el tranvia T-6. A més hi ha aparcament públic i cafeteria.

La dona invisible és la història d’una dona de la neteja, Mihaela, que troba un cadàver a la conselleria on treballa i decidix investigar-ne la mort abans de suïcidar-se, com a últim projecte vital. Amb eixe pretext, i des de l’ull crític d’una senyora romanesa de vora setanta anys, la història homenatja i satiritza alhora la funció pública i, de retruc, la classe política mitjana, els alts càrrecs que ens queden bastant a prop. També, sempre en clau irònica, convida a la reflexió sobre la soledat d’algunes persones majors. Una novel·la no depriment sobre la depressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada