28 de novembre del 2023

2na Fira de Muntanya de la Safor

 


El Centre Excursionista de Gandia organitza la II Fira de Muntanya de la Safor del 30 de novembre al 3 de desembre. 

Aquest fira busca promoure el món de la muntanya des d'un punt de vista paisatgístic, cultural i verd. I consta de dues parts:

La primera, dijous 30 de novembre i divendres 1 de desembre al Teatre Serrano, Mostra de Cinema de Muntanya, amb la projecció de documentals i la participació dels autors/es i persones rellevants de l’excursionisme i l’alpinisme a l’estat. Posteriorment, hi haurà col·loqui amb el públic. 

El 2 i 3 de desembre, al Centre Social de Marxuquera, s’hi ha programat xarrades i debats sobre medi ambient, fauna, incendis forestals...; concerts; menjars populars; tallers dels col·lectius comarcals del sector que hi participen; excursions (dissabte i diumenge al matí); presentacions de llibres; exhibició sobre extinció d’incendis a càrrec del Consorci de bombers de València... I llibres. Es podran comprar els llibres de les presentacions i altres llibres relacionats amb la muntanya i el territori.

La primera edició de la Fira de la muntanya va ser a principis del 2023 i es va presentar per primera vegada el llibre "A un tir de pedra. Les més belles sendes de la Safor", que recentment ha guanyat el premi Artur Osona de la Fira del libre de muntanya de Vic. 
En aquest vídeo, el moment del lliurament: https://www.youtube.com/watch?v=QP05yBHeqbQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada