20 de febrer del 2024

III Fira de l'Edició Independent en la Plaça de la Reina



Del 23 al 25 de febrer de 2024 se celebra la III Fira de l'Edició Independent; en aquesta ocasió, en la Plaça de la Reina de València. És un espai inclusiu del comerç del llibre on tenen cabuda llibreries, editorials i l’autoedició il·lustrada de qualsevol procedència i àmbit lingüístic.


Edicions del Bullent hi serà a la caseta núm. 17, on podreu trobar novetats i llibres de fons del nostre catàleg. També les següents signatures:

Divendres de vesprada:

Elisa Sanchis signarà Una memoria desatendida

Dissabte de matí:

Josep Chapa  signarà Piratosaures i més

Dissabte de vesprada:

Josep Bernabeu signarà Prevenir antes que curar

Esperança Camps signarà La por

Diumenge de matí:

Sergi Durbà signarà Trinquets trencats
Teresa Sanchis Labiós signarà L'esperit del Cabanyal

Diumenge de vesprada:

Carme Cardona signarà La nova mestra

A més, vos convidem a la presentació de:

La por, d'Esperança Camps. Un relat angoixant en primera persona que Esperaça Camps introdueix amb un nus a la gola, el cor en un puny i la força i la bellesa del seu llenguatge. Serà el dissabte 24 de febrer a les 19:30h, i comptarà amb la presència de l'autora i de l'editora, Núria Sendra.


I el diumenge 25 de febrer a 13h, presentarem La pedra rosa, de Muriel Villanueva amb il·lustracions de Sara Sánchez. Un llibre que ens endinsa en el bosc poètic de La pedra rosa, on l'unicorn, la licàntropa, el drac, la sirena i la fada terrenal conviuen en un món tan imperfecte com tots. Ple, això sí, de ritme, de diversitat i d'estima. Amb la participació de l'autora, Muriel Villanueva, i de l'editoria Núria Sendra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada