6 de febrer del 2024

Lliurament 43é Premi Enric Valor a Picanya


El dijous 15 de febrer de 2024 a les 19:30h, el Centre Cultural de Picanya acollirà l'acte de lliurament  del 43é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. El premi està convocat per l'Ajuntament de Picanya i Edicions del Bullent i és el premi més antic del País Valencià en narrativa juvenil.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha escollit quina de les obres presentades ha estat distingida amb el guardó dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

Per lliurar el premi comptarem amb la presència d'Amàlia Garrigós, que conduirà l'acte; participaran també l'editora Núria Sendra, Josep Almenar, alcalde de Picanya, i la persona guanyadora del 43é Premi Enric Valor. 

Enguany, el premi Enric Valor se suma a la celebració del centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés i els poemes del poeta ens acompanyaran durant la cerimònia de la mà de Poètica 2.0 amb l'actor Sergio Caballero i l'actriu Cristina Garcia.

La 42a edició va premiar el llibre de Fàtima Ponsdomènech, "Llegenda dels registres" una apassionant aventura on el coratge, la cerca del saber i l'amor per la natura duen la seua protagonista a superar els límits i forjar el seu propi destí.

A més, durant aquest any l'anterior premiat "Els secrets de l’Eixample" , de Mariano Casas, ha estat distingit amb els premi Samaruc de l'Associació Valenciana de Bibliotecaris com a millor llibre juvenil del 2022.

L'acte és d'assistència lliure fins completar aforament i hi haurà ocasió de fer un vi final de celebració del premi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada