26 de febrer del 2024

A Algemesí, "Trinquets trencats", de Sergi Durbà

 



A la Biblioteca pública d'Algemesí, el dijous 29 de febrer se n'ha preparat una de ben grossa!

A les 18:30 h. a la presentació de "Trinquets trencats", de Sergi Durbà, l'alumna del CFPA Jaume I d'Algemesí M. Carmen Castell, i el director Jaume López, també Plàcid Navarro del Club de pilota d'Algemesí i el cantautor Toni de l'Hostal diran la seua.
Amb sort també deixaran parlar a l'autor i a les persones que allí tinguen coses a dir.

El llibre "Trinquets trencats", Sergi Durbà dedica una peça reflexiva, alhora que literària a quinze trinquets que actualment es troben en situació d'abandonament.

A "Trinquets trencats" el trinquet d'Alginet és El contrapunt. I «si bé és cert que a hores d’ara roman en un avançat estat d’abandonament, també és cert que aquest espai popular situat entre el carrer nou del convent i l’anomenada, avui, ronda d’Alzira, es troba en una mena de standby pel que fa al seu futur. I, encara més, presenta alguns senyals, diguem-ne, d’esperança, que permeten veure el got mig ple o, fins i tot, més, gairebé a caramull».


Aquest dissabte a "La veu dels llibres" Cèsar Ferrandis deia: «Trinquets trencats explica una obrada tan gran a peu de camp que fa d’aquest llibre un dels més reconeguts en la seua matèria i alhora enlaira el nostre autor amb una prosa neta, desvetlladora i qualificada». Si pareu a prop, és el moment per descobrir-lo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada