4 de juny del 2024

A Alcoi, 'La terra i la paraula', de Juli Capilla

 


Encara no fa una setmana de la darrera presentació de 'La terra i la paraula', de Juli Capilla, darrer Premi Josep Vicent Marqués d’assaig dels Premis Ciutat de València, i ja en tenim una a la vista: 

Alcoi acollirà una nova presentació:
Serà 📆 dimecres, 12 de juny, a les 19,30h. ⌚ en el Centre Ovidi Montllor (c/ Vistavella, 8, d'Alcoi)📌.  Hi intervindrà Juli Capilla, i l'escriptor Jordi Botella. 👥

Un poble, la terra roya i la pedra blanca. Un poble apartat i fronterer, Pedralba. Una mort prematura que ho capgira absolutament tot, que ho anorrea. La perdurabilitat de la paraula, malgrat tot. De la terra i la paraula. Aquest és un llibre de memòries i un dietari ensems. Les històries i les vides de la gent d’un poble qualsevol. El temps que s’ho enduu tot sense remei.


Juli Capilla ens ofereix, amb 'La terra i la paraula', un text brillant, un testimoni sobre l’amistat, la mort i també la vida; sobre la bellesa dels moments viscuts. Un text poètic i assagístic alhora que ha merescut el Premi Josep Vicent Marqués d’assaig dels Premis Ciutat de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada