6 de juny de 2014

A Pego, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira CambrilsLa primera presentació de la darrera novel·la d'Elvira Cambrils Tot el que tinc per ballar amb tu, ja té data i molts atractius alguns dels quals seran una sorpresa.

Serà el dissabte, 14 de juny, a les 20:00 h al Pati de la Casa de Cultura de Pego (Carrer Sant Domènec, 5 Pego).

Com que es tracta d'un cant a la felicitat, l'acte promet ser ben alegre. La presentació comptarà amb la presència de l'autora i anirà a càrrec de l'escriptora Maria Dolors Pellicer.

A més de l'actuació en acústic de La Fèmina Band i La Gossa Sorda.

Tot el que tinc per ballar amb tu:

Felicitat desembarca a Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida.

Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les.

A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Elvira Cambrils (Pego, 1955) és escriptora i professora de filosofia. El primer contacte amb l’escriptura creativa es produeix a través de la ràdio –Graffiti, Ràdio Lliure (1985-88) i Estirant el fil, Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). Ha publicat el llibre de relats Mira’m, Amor (Bromera, 2007), premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva, i la novel·la El bes de l’aigua (Bullent, 2010). Amb el conte Foc a la llar va guanyar, el 2011, el XXX premi de narrativa Felipe Ramis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada