13 de juny de 2014

Pataxula va a Cocentaina i a Vilamarxant


El dijous 19 de juny Bertomeu cantarà les cançons del llibre-disc El pirata Pataxula en El tresor del monstre a dos punt de la nostra geografia. Els dos allunyats del mar i amb més de cent quilòmetres entre ells.

Pel matí, serà amb els alumnes del CEIP La Pea de Vilamarxant (Antonio Ibañez Albalat 2, Vilamarxant).

I, per a tot aquell que s'acoste, a les 18 h, de la vesprada serà a la Biblioteca Pública de Cocentaina (Pla de la Font, 10). Aquest acte ha estat organitzat per la Coordinadora Alcoià i Comtat pel valencià.

El El pirata Pataxula en El tresor del monstre és un llibre-disc amb lletra i música de Bertomeu i il·lustracions d'Empar Bou que ens conta la història del primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula:

El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes... En aquest llibre trobaràs una història sobre el valor de l'amistat i el respecte a la diferència. Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Ací teniu un vídeo de presentació que anunciava la seua sortida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada