26 d’abril del 2016

El jugador de Petrer. Novetat #LIJ



Tenim el gust de presentar-vos El jugador de Petrer, una altra de les novetats de les Primeres Rondalles d'Enric Valor.

En el carrer Major de Petrer vivia, en una casa gran, un home fadrí que li deien don Pere Mestre. Tenia el vici de jugar-se els diners i, com sol passar-los a tots els jugadors del món, a la llarga acabava perdent.
–Si em fera ric altra volta, donaria la meua ànima al dimoni! –digué en aquells temps quan hi havia dimonis que visitaven tot aquell que s’encomanava a ells...

Ací en teniu un tast:




Les quatre rondalles que apareixen publicades enguany són La crida de la rabosa / Comencilda, Secundina i AcabildaEl rei AstoretEl jugador de Petrer i Nabet. Les presentarem a la 51 Fira del llibre de València el diumenge 1 de maig a les 12 hores.

L'any passat aparegueren els quatre primers llibres, que corresponen a cinc rondalles, L'albarder de CocentainaI queixalets, també!, El dimoni fumadorEl príncep desmemoriat i Història d'un mig pollastre.

Aquesta adaptació ha estat realitzada per Jordi Raül Verdú, mestre, contacontes i ha fet animacions lectores a Madrid, Els EUA, Andorra i a la seua terra. El periòdic Ciudad li ha otorgat el premi CAM Medi Ambient 2009, per la defensa i difusió del Medi Ambient.És un compilador de relats populars i autor d’una trentena de llibres de literatura infantil, entre els quals hi ha Els donyets del bosc (1992), El misteri del Montcabrer (1994), El vellet de la Safor (1996), La xiqueta del Benicadell (2001),La velleta refranyera (2010), El pas de la Mort (2011)...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada