6 d’abril del 2016

Guardians del gel, de Pep Castellano, novetat #LIJHi ha una novetat a la nostra col·lecció Els llibres del gat a la lluna. I és que els Guardians del gel acaben d'eixir d'impremta frisosos d'arribar a les vostres mans.

Aquesta història us transportarà a l'Antàrtida, on hi ha una capa de gel de quatre quilòmetres de gruix. A sota, un lloc meravellós per viure. El Llac Vostok. En plena crisi a la Vall del Llac, quan els habitants de l'interior de la Terra pensen que el cel de gel els caurà a sobre, Marta i els seus amics fan un gran descobriment. Han trobat les proves que a l'exterior també pot haver-hi vida. I, tot i que els adults no els deixen investigar, faran tot el possible per demostrar-ho. L'aventura està servida.

Aquest llibre està escrit i il·lustrat, respectivament, per Pep Castellano i Canto Nieto, un duet que fa molts anys que expliquen contes junts. En aquesta col·lecció han publicat també Jaume el gos i l'humà rabiós, Marta Teixidor, la dona ascensor, Els pirates no ploren i Domadora de mar.

Temes que tracta: Medi ambient, Amistat, Multiculturalitat, aventura etc...
Recomanat per a lectors a partir de 10 anys.

Per llegir les primeres pàgines:
O bé: http://issuu.com/bullent/docs/guardians_de_gel?e=2166876/34700271

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada