7 d’abril del 2016

A Mataró, el 14/4, Paraules de Júlia, de Joan Bustos,El proper 14 d'abril a les 19.30 a la Llibreria Maresme de Mataró es presentarà el llibre Paraules de Júlia de Joan Bustos. Comptarem amb la presència de l'autor i la presentació anirà a càrrec de Joan Casanovas, filòleg.

A Paraules de Júlia, en Joan Bustos ens explica la història de Júlia i Helena. Dues amigues, des de sempre i per sempre. Bojament enamorades (o no) del professor d'anglès. És estiu i la Júlia marxa als Estats Units, mentre que l'Helena ha de recuperar els suspensos. Però al setembre no es retroben, tot i les promeses que res no canviaria: la Júlia no vol saber res de l'Helena. Ni de ningú. Què va passar aquella nit de besos robats, just abans del viatge? Mentre no hi hagi respostes, quedaran les paraules. Paraules de Júlia.

Aquest llibre ha estat guanyador del Premi Enric Valor de narrativa juvenil 2015. Un premi que és el segon aconseguit, quasi simultàniament, pel seu autor que també ha estat guardonat amb el Premi Barcanova per la novel·la Fina ensurts. Joan Bustos (Mataró, 1965) és filòleg de formació i professor de Secundària. Viu a Barcelona. Ha publicat una dotzena de llibres de text i ha impartit cursos de formació del professorat en diverses Escoles d’Estiu. D’uns anys cap aquesta banda fa de crític de literatura infantil i juvenil. A més de Paraules de Júlia i Fina ensurts ha publicat diversos contes i dues novel·les: Música amagada (Barcanova, 2011), Pa sucat amb somnis (Animallibres, 2015), sempre dins l'àmbit per a nens i adolescents.

Enllaç a la pàgina del llibre: http://www.bullent.net/libro/3197-Paraules_de_JUlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada