19 d’abril de 2016

A quart de Poblet, Xerrada El pas dels maulets, de Pau Tobar


Amb motiu de la Diada del País Valencià Pau Tobar, autor d'El pas dels maulets, farà una xerrada a Quart de Poblet aquest divendres 22 d'abril. Serà al Saló d'actes de l'ajuntament a les 20h.


El pas dels maulets. Per entendre la Guerra de Successió (http://www.bullent.net/libro/3154-El_pas_dels_maulets_Per_entendre_la_Guerra_de_Succ)

Alícia i Toni són dos amics que apuren les darreres setmanes d'un tranquil estiu a Altea. Unes vacances deliciosament rutinàries fins que un misteriós personatge es creua en les seues vides. Des d'aleshores es veuran immersos en un trepidant viatge a través del temps resseguint escenaris d'un conflicte que canviarà per sempre més la història del nostre poble. Rere el pas dels maulets, els joves crearan sense sospitar-ho el seu propi camí d'estima i rebel·lia. L'enigma que han de resoldre Alícia i Toni ens acosta a la Guerra de Successió i els Decrets de Nova Planta. Uns fets transcendentals que, tot i ser presents al currículum d'Història i Llengua de secundària i batxillerat, sovint passen desapercebuts en la voràgine del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada