19 d’abril del 2016

La mona lectora, de Llorenç Giménez i Núria Feijoó. Novetat #LIJ



La mona lectora ha arribat! Surt de la maleta ben arreglada, a tot color i amb tapa dura. Els que la coneguéreu en La mona i la palmera cocotera sabreu veure la diferència i també la semblança: és capaç de fer gaudir a totes les criatures de la selva i dels pobles i ciutats. Es presentarà el diumenge 24 a les 18h. a la Fira del llibre de València.

A la selva viu una mona molt curiosa, solidària i treballadora. Cada nit explica contes d’una maleta que és a l’altra banda del riu.

Una nit, una tempesta brutal destrossà el pont. La mona ha de creuar ara el riu, però un cocodril i un tauró no li ho posen fàcil...

Fa molts anys que Llorenç Giménez coneix aquesta mona espavilada. Ha contat mil i una vegades el conte, i per fi al paper i llibre. Esperem que cada vegada que la llegiu, escolteu la veu del narrador i amb la mirada gaudiu dels dibuixos de la il·lustradora.

Núria Feijoó, des que va decidir canviar de professió, per emprendre l’aventura d’il·lustrar ha fet ja uns quants llibres, que han anat poblant el seu cap de personatges interessants i meravellosos paisatges en color.

Podeu veure les primeres pàgines a https://issuu.com/bullent/docs/mona_lectora/1




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada