6 de març del 2023

La Plaça del llibre d'Elx 2023: El drac de l'Albufera i La nova mestra

La Plaça del llibre d'Elx 2023 se celebrarà del 10 al 12 de març a la plaça del Congrés Eucarístic d'Elx.

Hi ha moltes i molt bones activitats tots els dies i el dia més Bullent és el diumenge 12 de març de vesprada:


A les 18h. Joanvi Cubedo (també conegut com el Tio Vicent) explicarà "El drac de l'Albufera", un contacontes ben divertit!

Aquesta és la història d’un drac que va viure a l’Albufera de València. Transcorre en temps antics, molt antics! (Però és clar que per als que vivien aleshores era l’actualitat, per a ells eren els temps moderns). En aquells anys, la ciutat estava tota emmurallada, era gran i bonica per a l’època, però molt més menuda del que és ara.



A les 18:30h. va de misteri: presentació de "La nova mestra", de Carme Cardona. Guanyadora del Premi Soler i Estruch, acompanyarà l'autora l'editora Núria Sendra.  

En la novel·la: Adela Ferro és una jove que arriba a Fontfreda, el seu primer destí com a mestra. Fontfreda és una població rural i muntanyenca, un paratge agrest i remot. Lluny de la seua família i en un ambient fosc, propi de mitjan segle passat, la nova mestra es veurà atrapada en una obsessió que es va apoderant d’ella i endinsa el lector en les profunditats d'un succés negre com un pou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada