25 de març del 2023

Plaça del llibre de Gandia 2023

 


Torna la Plaça del Llibre a Gandia del 30 de març al 2 d'abril: els llibres prendran de nou la plaça Rei Jaume I, que serà un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors/es, il·lustradors/es i biblioteques.

Podreu trobar-hi els llibres d'Edicions del Bullent al llarg dels quatre dies i, a més, vos convidem a dues activitats de llibres d'autors saforencs: La Pau, d'Irene Verdú i Daniel Garcia i A un tir de pedra. Les més belles sendes de la SaforÒscar Martí, Vicent Cervera, Xavier Cervera i David Gomar:


Dissabte, 1 d'abril a les 17,30, es presentarà l'àlbum il·lustrat guanyador del Premi La Paraula Imaginada de La Font d'en Carròs La Pau, d'Irene Verdú i Daniel Garcia: una poètica invitació a imaginar la pau.


Diumenge, 2 d'abril a les 12,30, es presentarà A un tir de pedra. Les més belles sendes de la SaforÒscar Martí, Vicent Cervera, Xavier Cervera i David Gomar. Un llibre adreçat a persones amb l’interés o la curiositat per conéixer les muntanyes de la Safor. 
Una tria il·lustrada amb esplèndides fotografies, abundant cartografia i, a més a més, informació addicional en línia, permanentment actualitzada, que us ajudarà a arribar al començament de cada sender, l'inici d'un nou camí per conéixer i estimar les nostres muntanyes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada