22 de març del 2023

En primavera, els llibres prenen els carrers!

Amb l'arriba del bon temps, els llibres ixen als carrers per trobar-se amb els seus lectors i les seues lectores. Aquest cap de setmana bulliran en distints llocs del País Valencià.

Començen les Trobades 

Ja estan ací les Trobades d'Escoles en valencià, els esdeveniments comarcals que organitza Escola Valenciana amb les comunitats educatives per a promoure el valencià.

Amb el lema «Recuperem el verd amb Carme Miquel», les Trobades d’Escoles en Valencià 2023 són una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació.


Nosaltres hi serem:

- Dissabte, 25 de març 

A Benissa, en la Trobada de la Marina Alta. Ací podeu descarregar el programa  https://escolavalenciana.org/web/wp-content/uploads/2022/11/Programa-Benissa.jpeg

- Diumenge, 26 de març

A Elx, Trobada de Baix Segura i Baix Vinalopó: 
El programa, ací https://eltempir.cat/elx-acull-la-30a-trobada-descoles-valencianes-del-baix-vinalopo-i-baix-segura/

A Almàssera, Trobada de l'Horta Nord. Ací teniu tota la informació: https://escolavalenciana.org/web/wp-content/uploads/2022/11/Tornallom-Alma%CC%80ssera-2023.pdf

I Fira del Llibre Infantil de Patraix:

Els dies 25 i 26 març la Plaça de Patrix s'omplirà de llibres per a tots els xiquets i les xiquetes: és la I Fira del Llibre Infantil de Patraix, organitzada per l'Associació Ciudad de Cuentos i l'Associació veïnal de Patraix. 


Podreu trobar els nostres llibres en la parada de Bullent, en horari d'11 a 14h i de 17h a 20h. També hi han programades moltes activitats per a les criatures (tallers, contacontes, signatures de llibres), que podeu consultar en les xarxes socials de Ciudad de Cuentos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada