9 de març del 2023

10 edicions d'El fantasma de la torre, de Francesc Gisbert

 


Has llegit El fantasma de la torre, de Francesc Gisbert? Desenes de milers de lectors ho  han fet. Va guanyar el Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Ara ja anem per la desena edició ja el tenim a punt una altra vegada per a rodar pel món.

"Òscar és un jove que ha de passar l’estiu treballant en un hotel de la costa, amb tota la família. Una família tronada en un hotel encantat, amb un fantasma i un terrible secret. Visions estranyes, somnis inquietants, morts inexplicables, humor, terror, amor… Tot al voltant d’una habitació, l’habitació del fantasma de la torre."

Per saber-ne més: https://www.bullent.net/libro/2770-El_fantasma_de_la_torre

Francesc Gisbert, nascut a Alcoi el 1976, és llicenciat en Filologia i professor a l'IES Mutxamel (L'Alacantí). És autor de més de vint obres infantils i juvenils, com també de novel•les per adults. En Edicions del Bullent: El fantasma de la torreUna llegenda per a DracoMàgia per a un pobleLes cares de la integració i A què juguem? Ha rebut nombrosos premis (Enric Valor, Carmesina, Bernat Capó, Bancaixa, Laurèdia, Folch i Torres de Barcelona, de la Crítica, Ciutat de Torrent, Ciutat de Borriana, etc). També ha elaborat materials didàctics i llibres de text.

Pots començar a llegir-lo ara mateix: https://issuu.com/bullent/docs/fantasma_torre_tast/1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada